Om oss


Staffan Martinsson Entreprenad AB grundades 1998. Med tidigare bakgrund inom bygg, armering och betongarbeten har företaget mångårig och bred erfarenhet. Vi kan idag erbjuda arbeten inom dränering, villagrunder, enskilda avlopp, finplanering, jordning och sådd av gräs, stensättningar m.m.

Vi utför dränering- & anläggningsarbeten åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare i Stockholmsområdet. Vi arbetar med kända metoder och materialval samt lämnar alltid dokumentation i form av egenkontroll, bilder, dränering- och dagvattenritning. Dräneringsarbeten utförs enligt certifiering (Isocert2).

Arbeten utförs med yrkesstolthet och god kvalitet. Vi upprättar alltid en arbetsmiljöplan för våra arbeten som personalen följer under hela projektet. Vi åtar oss mindre som större projekt och erbjuder alltid projektledare.

Förutom egen personal har vi samarbeten med ett urval av entreprenörer som håller god kvalitet och täcker områden som exempelvis el, vvs, snickeriarbeten, trädgårdsplanteringar.

Företaget innehar F-skattsedel och har gällande företagsförsäkringar.

Välkommen! Denna webbplats använder cookies. 

Staffan Martinsson Entreprenad AB